Kadrovski inženiring - individualni pristop za najboljše rezultate

Želite imeti vrhunsko kadrovsko službo, a ne želite zaposliti kadrovikov?

Za vas smo pripravili kadrovski inženiring po vaši meri, ki temelji na individualnem pristopu. Za vas bo skrbel vam določeni vodja projektov, ki bo vaša rešitev za vse kadrovske težave in izzive.

Nimate urejenih delovno-pravnih zadev na kadrovskem področju?

Naša naloga je, da podjetjem in iskalcem zaposlitve s strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami pomagamo pri urejanju delovno-pravnih zadev. Naše podjetje postane vaša zunanja kadrovska služba. Na trgu smo že od leta 1994, naši strokovnjaki pa imajo bogate dolgoletne izkušnje.

Želite zaposlovati? Rekrutiranje in selekcija kadrov.

Pomagamo vam lahko pri izboru in selekciji strokovnega kadra. Pri tem se poslužujemo GE-HRM metode v sodelovanju s priznano strokovno institucijo GE - Global Elite iz Ljubljane. Na podlagi večletnih izkušenj vam lahko z uporabo te metode zagotavljamo pravi kader za želeno delo oziroma delovno mesto. Več

Želite le najemati delovno silo? Nudimo vam pogoje najema, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Pri najemu delovne sile vam zaračunamo le pavšal in ne procentualni delež od urne postavke kar je edinstvena prodajna prednost pred drugimi ponudniki leasing delovne sile na slovenskem trgu. Več

Imate težave s premalo kvalitetnimi bazami kandidatov?

Odločite se za nakup baze po vaši meri. Na podlagi vaših zahtev vam bomo pripravili izbor najboljših kandidatov iz zaposlitvenega profila, ki ga iščete. Za več informacij nas pokličite na 051 349 000 ali izpolnite spodnji obrazec.

Želite izkoristiti vaš kadrovski kapital?  Naredite prvi korak in izpolnite spodnji obrazec.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.