Rekrutiranje oz. selekcija kadrov za vaše podjetje

Kaj je rekrutiranje delovne sile oz. selekcija kadrov?

Za vas poiščemo ustrezne kandidate, ki jin nato zaposlite v vašem podjetju.

Postopek rekrutiranja delovne sile oz. selekcije kadrov

Do trenutka, ko delavca prepoznate za ustreznega, poteka naš postopek rekrutiranja po naslednjem postopku.

  1. Glede na opis naročnikovih želja poiščemo kader v EU27.
  2. Po potrebi kader (predvsem, kadar ni iz Slovenije) testiramo po vaših navodilih v državi, od koder delavec izhaja.
  3. Od vas pridobimo pogoje, pod katerimi ste delavca pripravljeni zaposliti (v pisni obliki) in z njimi seznanimo potencialnega kandidata – od vzorca pogodbe o zaposlitvi, do višine plače, režima in kraja dela, itd.
  4. Po uspešno opravljenem testiranju in »prepoznanju« priskrbimo morebitne potrebne certifikate (predvsem v primeru varilcev) ter jih skupaj z drugimi osebnimi podatki pošljemo naročniku; praviloma 2 – 5 delovnih dni, preden kandidata napotimo/pripeljemo k naročniku.
  5. Kandidata spremljamo, osebno seznanimo z bodočim delodajalcem, po potrebi (na željo delavca) lahko uredimo delo tudi za ožje družinske člane, v sodelovanju z mednarodnim koncernom Inter Relocation Group pa lahko poskrbimo za celovito preselitev cele družine in njenega premoženja.
  6. Kandidata načeloma »spremljamo« za čas, ko z naročnikom dogovorita poskusno delovno dobo.

Običajen strošek rekrutiranja

Strošek rekrutiranja je za vsakega naročnika individualno dogovorjen znesek, ki je običajno od min. 1 neto plače pa do dveh bruto plač, ki jih bo delavec po veljavni zakonodaji RS prejema glede na svojo izobrazbo oz. interne akte (sistemizacija delovnih mest) naročnika.

Za več informacij o rekrutiranju in za ponudbo izpolnite spodnji obrazec

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.