Stres na delovnem mestu in 24 urna zaščita pred stresom

 

 

Kako vzdrževati 24 urno zaščito pred stresom?

Naj vam zaupam zgodbo, ki jo slišim od vodij kadrovskih služb in lastnikov podjetij najmanj dvakrat dnevno. Vodja kadrovske službe v znanem slovenskem podjetju mi je pred časom zaupala problem, s katerim se kot kadrovik dnevno sooča.

Tipična zgodba, tipičnega slovenskega podjetja

Stres zaposlenih se je že tako zažrl ne samo v njihove delovne procese, temveč v samo kulturo organizacije, da ga sprejemajo kot nekaj samoumevnega. Bolniški stalež na osnovi psihosomatskih bolezni strahovito narašča, produktivnost pada. Simptomi stresa so najbolj opazni pri srednjem in višjem managementu, kjer že prihaja do izgorelosti. Na koncu je še dodala: »Nihče ni več iskreno prijazen z drug drugim, veliko je osornosti, včasih celo agresivnosti, kar je s kadrovskega stališča izjemno zaskrbljujoče.«

Kako »stresno« podjetje spremeniti v uspešno podjetje?

Na osnovi te in mnogih podobnih zgodb smo se odločili, da pripravimo delavnico, s katero bomo vaše zaposlene in s tem vaše podjetje osvobodili stresa. Cilj delavnice je spremeniti vaše podjetje v nestresno območje, ki bo povečevalo kreativnost, produktivnost in omogočilo nemotene delovne procese in s tem posledično uspešnejše poslovanje podjetja.

Program delavnice

1. Sklop: Kako prepoznati simptome stresa?

 • Kakšne spremembe se dogajajo v telesu?
 • Kako te spremembe povzročajo zmanjšanje delovne sposobnosti in različne bolezni srca in ožilja, rak, diabetes in druge bolezni?
 • Seznanili se boste s presenetljivimi podatki, ki jih podobne delavnice v Sloveniji in viri o stresu nikoli ne navajajo.

2. Sklop: Kako se učinkovito zavarovati pred stresom?

 • Učinkovita 24 urna zaščita pred VSEMI vrstami stresa.
 • Zakaj se o zaščiti pred kemičnim in fizičnim stresom v Sloveniji ne govori?

3. Sklop: Dobre namere ne bodo dovolj – konkretna orodja za 24 urno zaščito pred stresom

 • Kako hrana in način prehranjevanja vplivata na stres?
 • Premagajmo mit: zakaj v resnici ženske živijo dlje od moških?
 • Kako upočasniti staranje in razvoj bolezni? GRATIS dodatek o »antiageing-u«.

Cilj delavnice:

Udeleženci bodo prejeli konkretna orodja, tehnike in nasvete, ki jim bodo pomagala pri zmanjševanju ali popolni odpravi stresa. Delavnica spodbuja medsebojno pomoč zaposlenih pri uporabi prejetih znanj v praksi, ki se odraža med zaposlenimi še tedne in mesece po izvedeni delavnici.

Kdaj, kje, kako

 • Čas trajanja delavnice: 3 šolske ure
 • Delavnica se izvaja interno v podjetjih. Število udeležencev je zaradi narave dela omejeno na največ 15.
 • Cena izvedbe delavnice je 85€ / osebo + DDV.

Opomba: Delavnica je ob zakupu paketov oglaševanja brezplačna.

 

Če vas res zanima kako živeti 120 let izpolnite spodnji obrazec

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.